2011. május 10.

Kitti's Adventures.

Über-Nosztalgiaest II. - Kitti's Adventures
1.rész
2.fejezet


Miután a Kitti's Adventures harmadik száma mégsem az utolsó volt, köszönhetően a Classic Kittynek, semmi nem tarthatta vissza a folytatást.

A negyedik számot döntően az úgynevezett "Unalmas Wiwien" képsorok uralták, de szerencsére ezek viszonylag jók voltak, úgyhogy mindegyik bemutatásra kerül.

Érdekességek:
-a borítón látható kép, a negyedik és ötödik számban található "ha behúzom a hasam" képsorokkal együtt csodálatosan összegyűjtve és kiegészítve néhány újabbal bekerült a későbbi Disznótorba, ezért ezeket most nem teszem fel.
-az "Unalmas Wiwien" egysorosok közt található Garfield-ihletésű (a harmadik oldal alján), illetve MAD-magazin ihletésű is (a második színes a nyolcadik oldalon)
-az utolsó oldalon Garfield-kámeó!



































Az ötödik számból csak egy oldalt teszek fel, mert a többit nem találtam olyannak, hogy.
De nem baj, mert ez legalább jó.
(O, és ebben a számban történt meg előszőr, hogy a keresztrejtvény (lásd az előző Kitti-bejegyzés eleje tájékán) nyereménye nem egy Kitti Darts volt (később kiderül, mi az), hanem a rajzoló aláírása, vagyis az enyém.)

Érdekesség:
-a borítón egy viszonylag korrekt másolat Golyó eredeti Mukijáról, amint épp véleményt formál az általam rajzolt kamu-Mukiról.












A hatodik szám szintén nem hozott semmi világrengetőt magával, de azért volt benne pár jobb pillanat. Például megtudhatjuk belőle, mi is a Kitti Darts.

Érdekességek:
-az első oldal poénja eredetileg egy félreértett Garfield-poénból született, és a lényeg az lett volna, hogy a böfögés nem kézírással, hanem valami tipikus számítógépes betűtípussal szerepel. Csak akkor nem tanultunk olyat, hogy tipográfia, meg ilyenek, úgyhogy a poén elbukott. Kár.
-A Kitti Darts-os oldalasban szerepel Bálint is. (de amúgy a második szám borítóján is ott van)























A hetedik számmal eljutottunk a második mérföldkőig, vagyis megint elfogyott az ihlet. De itt azért még volt viszonylag nagyobb mennyiségű feltöltésre érdemes oldal.
A borítón például egy Harry Potter-paródia, Kitty Fatter (Kövérebb Kitti).

Érdekességek:
-az első mutatványoldalon van egy kétsoros, aminek elemeit felhasználtam egy későbbi nagyobb történetben, ami a Disznótor részét képezi (majd később kiderül erről is, mi volt.)
-szintén ezen az oldalon az alsó Classic Kitty kétsorosban az első Nati-kámeó (szintén osztálytársunk volt, később ő is állandó szereplő lett)
-a második mutatványoldalon megint egy garfieldi röhögés, illetve egy állandó poén Kitti nevével, amit saját bevallása szerint ipszilonnal kell írni (lásd a második szám borítóján).
-és az első Viccsarok-képsor (ezek engem szerepeltető egysorosok, amikben Kitti-vicceket sütök el. Szerepeltek hasonlóak az első számokban is, csak akkor még írásos formában. Ezekből egy csokorra valót majd összeírok.)



































Nos, ennyit mostanra.

Folyt. Köv. az
Über-Nosztalgiaest II. - Kitti's Adventures, 1.rész, 3.fejezetben. Valószínűleg holnap (vagy legkésőbb pénteken).

Hejj!!

1 megjegyzés:

Golland Taylor írta...

Az utolsó két mutatványoldalt/-csíkot sehogy se akarja egymás alá tenni a blogolda, úgyhogy ilyen rettenetesen unesztétikus módon hagyom. Már ha létezik ilyen szó.

-Dé.