2011. május 11.

Kitti's Adventures.

Über-Nosztalgiaest II. - Kitti's Adventures
1.rész

3.fejezet


Miután kifogytam a Kitti-ötletekből, óriási szerencsémre megejtettünk osztályszinten egy Törökmezei kirándulást, ahol is a többiek átírták az "I Feel Good" reklám-átiratát "Povi a Hippi"-re (Povi egy osztálytársunk volt, rendszerint vörös fejjel ábrázoltam, a viszonylag gyakori ideges kitörései miatt), és ez megihletett egy újabb fergeteges képregény, a Povi a Hippi létrehozására. Csakhogy valami tévedés miatt ezesetben Povi egy menő motoros csávó, és nem hippi. Majd terveim szerint belőle lett volna az új vendégképregény a Kitti's Adventures-ban.

A nyolcadik számba szinte mindet átvittem a korai Povi-tervekből, de ezekből csak a Garfieldba illő erős kávés egysorosokat töltöm fel.

Érdekességek:
-a fent említett erős kávés egysorosok eredetileg valóban Garfield-paródiák voltak, majd később lett belőlük Povi a Hippi.
-az első Viccsarok-egysoros egy általam mai napig emlegetett Tücsi-vicc (szintén osztálytársunk volt, és jellemzően szőke hajú menőcsávó)


























A kilencedik szám
ban ezúttal nem volt Classic Kitty, viszont bemutatkozott Kiss Jenny, aki egy évvel azelőtt, negyedikben egyszerre volt osztálytársunk, picit lassú és Kitti barátja.

Érdekesség:
-a Kitti és Kiss Jenny című oldalas eredetileg egy Golyóval közös beszélgetésen alapul, amiben felelevenítettük a "régi szép időket".























A tizedik számon érződik, hogy újabb, ezúttal gyakorlatilag utolsó előtti mérföldkő, ennél fogva nem is igazán találtam benne semmi igazán vicceset, kivéve egyetlen egysorost az akadályversenyről (volt egy akadályversenyes oldalas is, amiben Tücsi egy üveg vodkával a kezében szerepel, ami sokat sejtet).
Valószínűleg ez azért lehetett főképp, mert már teljesen beleéltem magam a Disznótor elkészítésébe, amit már az első három szám alatt terveztem, a folytatólagos Kitti Falun óta, és ami hosszabb Kitti-történeteket tartalmazott, de ezt majd legközelebb.




















Ezzel zárul az Über Nosztalgiaest II. - Kitti's Adventures 1.része, ami azt jelenti, hamarosan jön a 2.rész a Disznótor válogatással.

Hejj!!!

Nincsenek megjegyzések: