2011. május 15.

Kitti's Adventures.

Még egyszer utoljára:

Über-Nosztalgiaest II. - Kitti's Adventures

3.rész

1.fejezet:
Kitti's Adventures 11. szám (egy és egynegyedszer)

Miután elmúltak azok a csodálatos Kitti-képregényes idők, és a Disznótornak sem lett második kötete, történt egyszer, hogy néhány unalmamban rajzolt Kitti-vicc kapcsán úgy döntöttem, feltámasztom az akkor már több, mint egy éven át szunnyadó Kitti's Adventures-t (általános iskola hetedik évében járunk tehát).
Ugyan kétszer is nekifutottam, amiből másodszorra lett is egy befejezett szám (ekkor vált volna állandó szereplővé Nati, aki szintén osztálytársunk volt, és enyhén tokás, amit persze durván eltúloztam rajzban (lásd Nati első kámeó-szerepét egy Kitti-kétsorosban korábban)), de mégse lett folytatása. Az egy ilyen év volt, képregénytelen.
Az első, befejezetlen verzió:























Részletek a második, befejezett verzióból (ugyanazok, mint az első, megkezdett verzióból, mert várható módon nem volt más jobb poén):






















Hát igen.


2.fejezet:
"Rajongói" képregények

Akárcsak az általános iskola negyedik osztályából származó Girhes Dögnek, úgy a két évvel azutáni Kitti's Adventures-nek is "K.András" (megtartván az inkognitóját, a kommentjeiben használt nevét alkalmazva) volt az egyik legnagyobb "rajongója", vagy hasonlója. Vagy, ha nem is, ő volt az osztály egyetlen tagja, aki szintén rajzolt Kitti-képregényt (Bálintot most nem számítva, akivel felváltva rajzoltuk a legelső Kitti-csíkokat még az ő rajzfüzetébe, ugye):
(annak érdekében, hogy a nem annyira tartós alapokon nyugvó minimális inkognitómat megtartsam, illetve "K. András" valódi kilétét ne fedjem fel, cenzúráztam az első oldalon a készítők listáját.)






Ám az osztályon kívül is létrejöttek más Kitti-történetek, nővérem (R) által:
Érdekességek:
-Ezen nővérem-féle Kittiket már régen elfelejtettem, és pusztán a véletlennek köszönhető, hogy előkerültek nemrégiben, szerencsére épp időben ahhoz, hogy részét képezzék az Über-Nosztalgiaest prodzsektnek.
-Rögtön a legelső, tükrös egysorosról eszünkbe juthat egy korábbi Kitti-oldalas általam. Meg kell mondjam, fogalmam sincs, melyik volt előbb, de nem számít, mert ugye akkoriban még ismeretlenek voltak előttünk a kopirájt és egyéb szavak.























3.fejezet:

Mint azt ígértem korábban, itt most összeszedek egy csokorra valót a Kitti's Adventures rövid élete alatt létrejött Kitti-viccekből. Vannak jobbak, meg rettenetesek is, még így, a jobbak között is (az utolsó pedig nem Kitti-vicc, de annyira klasszikus, hogy annak ellenére, hogy Viccsarok-egysorosként is feltettem már, most is elsütöm. Nagy kár, hogy belsős poén, így leginkább csak nekem vicces, de Van Ez Így).
Na lássuk:


-Mire hajtja Kitti a fejét este?
-A zsírpárnáira!

-Mi volt Kitti embrió korában?
-Pattogós labda.

-Mit mond Kitti az anyahajónak?
-Mami.

-Hogy készült az első tengeralattjáró?
-Kitti felszállt egy hajóra.

-Mi lenne Kitti, ha menstruálna?
-Vérnarancs.

-Hány szőkenős vicc létezik?
-Egy se, mind Tücsiről szól!



Ezzel zárnám is mostanra soraimat, ami azt jelenti, hogy ennyi volt a monstre, szétszabdalt Kitti-nosztalgiabejegyzés.



HEJJ!
Talán majd valamikor jön az Über-Nosztalgiaest III. is, és ha igen, akkor feltétlenül követi őt egy IV. V., VI., és VII. is.

Nincsenek megjegyzések: