2012. szeptember 18.

8A: Osztálykirándulás


Még mindig 2005/2006-ból jöjjék a 8A: Osztálykirándulás negyedik részlete.

Über-Nosztalgiaest V. - 8A: Osztálykirándulás
4. rész


amiben végre választ kapunk a történet szempontjából legjelentősebb, eleddig megválaszolatlan kérdésre, miszerint "vajon mit takar az 'Igazságsziget' név?", de nézzük akkor.


Ezúttal muszáj szót ejtenem néhány dologról, mintegy érdekesség gyanánt, amolyan 8A trivia jelleggel.
Azt már korábban írtam, hogy nyolcadikban számtalan "osztályvideót" csináltunk, amik közül az egyik legkedveltebb az Imrik vs. Martin című volt, amiben az volt rögzítve, ahogy Imrik és Martin enyhén meleg hatást keltve egymást a padra fektetve verekedtek, ezért is lett itt most belőlük két b*zi. Ugyanebben az időben alakították ki a saját kézfogásukat, ami szintén végigkövethető az utolsó oldalon.
Janka ugyan csak egy sikoly formájában, de végre szóhoz jut, és egy pillanatra feltűnik a tömegjelenetben Timi (az utolsó oldal középső kockájában épp' hogy belóg a feje. Ugyanerről a kockáról valahogy kihagytam Krisztit, és ahelyett, hogy ennek észrevétele után igyekeztem volna pótolni a hiányt, két kockával odébb berajzoltam őt is, jelezvén, hogy ott van.)
és az utolsó kockán feltűnik a Nagy Piros Gomb, ami olyan események láncolatát indítja el, amik egyenesen a végkifejlethez vezetnek majd.

Folyt. Köv.:
Über-Nosztalgiaest V. - 8A: Osztálykirándulás, 5. rész.

Nincsenek megjegyzések: