2012. szeptember 11.

8A: Osztálykirándulás


Akkor most következzen egy újabb "eposz" az Über-Nosztalgiaest projekt keretein belül:

Über-Nosztalgiaest V. - 8A: Osztálykirándulás

1. rész

Ez a történet is, mint azt címe is mutatja, nyolcadikos koromban készült, tehát 2005/2006 környékén, feltehetőleg átívelve a két év között.
Nem mellesleg egy ideig párhuzamosan készült az előzőekben már bemutatott 8A: Osztálytalálkozó-val, csak míg az az iskolában készült, addig ez idehaza, de ezt már leírtam szerintem korábban, akárcsak a tényt, miszerint a történet a korábbiakhoz képest is nevetségesen banális.

Akkor hát lássuk.



Nohát-nohát.
A történet első tíz oldalán már rengeteg megmagyarázhatatlan és megmagyarázatlan dolog történt.
És persze már feltűntek a fontosabb szereplők, úgy mint a teljes nyolcadikos osztályunk, abból is jelentősebb, szöveges szereppel Juni, Kopsza/Karcsi, Dovó/Én, Soha, Balázs, Imrik. De feltűnik Majer, az osztályfőnök, Tibibá', a matektanár, Golyó, aki hatodiktól nem járt hozzánk, de mégis szerepel. Ezenkívül a háttérben, illetve a tömegjeleneteknél felbukkan Karaj, Csabi, Tücsi, Kitti, Kriszti, Martin, Povi, Janka és néhány egyedi szereplő, mint a "gyanús törpe", vagy a buszsofőr, és "találkozunk" a 8Cvel is, akikről azt kell tudni, hogy a riválisaink voltak az "osztályharc" során, mert ők voltak az angyali mintadiákok, míg mi, a 8A nem. (de persze volt egy-két kivétel mindkét osztályban, de erről majd talán később).

Folyt. Köv.:
Über-Nosztalgiaest V. - 8A: Osztálykirándulás, 2. rész

Nincsenek megjegyzések: