2009. október 5.

Stohl Andrást idézve:

A szavazás lezárult.
Mégpedig az az egy éveig tartó szavazás, ami eldöntötte, melyik tökjólhangzó szónak jobb a hangzása, a hemoglobinnak, vagy az apelláta'nak.

Rengeteg ideig a hemglobin vezetett. Volt, hogy 6-3 volt az állás. Ehhez képest a végeredmény mégis 3-3, amit nem értek.
Na mindegy.
Döntetlen. Jipppijájé!!

4 megjegyzés:

Golland Taylor írta...

Jópofa ez a blogolda.
Most már nem 3-3, hanem 2-2. Kifejezetten tetszik, hogy ennyire kreatívan tudja formálni a már lezárt szavazást is. Kiváncsi vagyokl, átadja-e valamikor az előnyt a hemoglobinnak. (mivel ez most kijelentés, nem kell kérdőjel, ugye?)

Golland Taylor írta...

Ááá, Remeeek. Átadta az előnyt.
Most jelenleg 1-0 az állás a hemoglobin javára.

Golland Taylor írta...

Na neeeee. Most meg 0-0. Borzalom.

Névtelen írta...

(nem illenék ide se a mukák, se a höhhej, sem egy szimpla heh sem, úgyhogy az eredeti tervvel szembemenvén nem írok semmiféle nevetésre utaló szócskát, de azért ezt hosszan taglalom, hogy biztos legyen, hogy minimálisan komikus pillanatokat éltem át az imént, a lent taglaltakat tapasztalván).
A szóellenőrző, ami biztosítja, hogy valódi emberek írjanak megjegyzéseket, vagy nem, de akkor másra jó, a "bobies" szót kéri, ami majdnem olyan, mint a "boobies", ami pedig "csöcsök", ugyebár.
Na de nem ezért vagyok itt, hanem megírni, hogy:
Hoppáá! 2009. november 20.
Véletlenül megtoldottam a "vagyok" szót egy L betűvel, így most itt az idő, hogy ez a bejegyzés kárpótolja azokat, akiket esetleg zavarna, vagyis ezen komment egyik szavából hiányzik egy L betű.


Igen, a "Hoppálá" szó az.

-Dé./RD/GT/Good Ol' Ziggy/miegyéb-másegyéb voltam amúgy, de ez talán sejthető volt.