2019. január 29.

Évfordulós Ígéretek.

Annak ellenére, hogy a január elég jól indult, és az első másfél-két hétben minden nap sikerült valamicskét haladnom a számos tervem egyikével, így hónap végére mégsem tudok semmi konkrétat felmutatni. Pedig blog-születésnap van!
Tizenegy (11!) évesek lettünk ugyanis.


Úgyhogy (akárcsak tavaly ilyenkor) álljon itt egyelőre egy Csokorra Való Évfordulós Ígéret
:

-Az elmúlt napokban elég közel jutottam ahhoz, hogy rájöjjek a grandiózus Galactus-képem rövidülésbeli problémájának megoldására, így nem elképzelhetetlen, hogy a februárt rögtön ezzel indítom majd.

-Közel járok egy újabb képregénytervem megvalósításához is, néhány panel még nem teljesen egyértelmű, de amúgy minden stimmel. Talán legjobban úgy jellemezhetném, hogy afféle "sci-fi sitcom" lesz, amit esetleg további részek is követhetnek majd.

-Márciusban pedig mindenképp' kiveszem a részem a March MODOK Madnessből, vagyis elkészítem az amúgy is tervezett MODOK-portrét.

-De tényleg összehozom a nőrabló szörnyes tervemet is - a történet leglényege már készen áll, csak még nincs rendes formába öntve.

-és persze ott az egy éve is beígért Episode Zero (izomYoda), aminek tulajdonképpen a közelébe sem mentem tavaly, de majd talán most.

-Illetve egyéb kisebb-nagyobb történetek, mint a Narrátor-ember régóta esedékes folytatása, néhány további TuFa-sztori, az a rengeteg hérosz'-terv, a Gonosz Toka, még legalább egy (meg egy különleges bónusz) "Über-Nosztalgiaest" bejegyzés, illetve a Fabri-Cop folytatásán is agyaltam kicsit (most még nem, de majd menetközben jelentkezem ott is, ha már lesz miért).


Én is kíváncsian várom, idén mit sikerül tartani ezekből.
Majd igyekszem.

Nincsenek megjegyzések: