2012. július 17.

Újfent számotvetünk.

Tehátakkor/Natehát.

Pont egy hónapnyi hallgatás után visszatértem, de egyelőre csak egy rövid összefoglalóval, hogy mi készül.
"Mert mi készül?", vetődik fel a kérdés. Remek kérdés, talán kevésbé remek válasszal, de:

Ímmel-ámmal már tervezem A Bámulatos Papírember következő történetét, ezúttal feltehetőleg nem linómetszetekben, és valószínűleg "Rock, Paper, Scissors" lesz a címe, vagy ha kitalálok addig valami elmésebbet magyarul, akkor mégse.

Illetve jelenleg ötlet híján, de azért próbálom elindítani Hangeffekt-ember és/vagy a Gonosz Toka "karrierjét".

Valamint hamarost elkezdem beszkennelni és "archíválni" az Über-Nosztalgiaest következő felvonásaként a 2006os 8A:Osztálykirándulás képregényt, ami az előzőeknél is banálisabb lett.


Ez várható. Aztán ki tudja, mi lesz.
-RD/GT/GO'Z/miegyéb.

és hogy ne hagyjam a bejegyzést kép nélkül:

Papírember próbametszet, univerzális szövegbuborékkal.
A magam részéről a "You're next, Paper-pecker!" feliratra szavazok.

/érdekesség: a "paper-pecker" jelentése tulajdonképp' "papír-pöcs". Ezen a néven szólította volna az ellenfél (a neve ugyan nem hangzik el a képregényben, de Robert "Rob" Stermann, vagy Lobster-man (Homárember)) először a Papírembert (az eredeti mondat Fabriktól származik), de végül mégis "kislapos"-ra lett cserélve, mert nem tudtam hogyan is fogadná a vizsgaközönség az enyhe vulgarizációt./

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ja, nemrégiben még terveztem az Az Igazi Kun című csudát is, talán visszatérek ahhoz is. Az alapötlet az, hogy Kunt, mint képregénykaraktert és/vagy politikust már jól ismeri a nagyközönség, és ennek kapcsán meginterjúvolják egykori diák- és "elf"-társait, családját, végül őt magát is. Szóval egy afféle áldokumentum lesz, ha elkészül.

Meg most átfutottam a régi jó Pingvin-mant, és eszembe jutott, hogy már nagyon régen megígértem egy modernizálást, amiben a címszereplő sokkal sötétebb karakter lesz, egyfajta Megtorló, és persze a karakterek sem Szabó, Faházi, Jómagam, Boti, Kun és Gombos lesznek. Ők csak az alap, amire majd épülnek a "negatív" szereplők -értelemszerűen egy-egy jellemzőjük lesz eltúlozva, esetleg még hihető mértékben.


-RD.